Curs de Pastisseria i Rebosteria
1048 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Curs de Pastisseria i Rebosteria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line | Semi-presencial
Madrid
Consulteu el preu
Descripció
És un fet que la gastronomia està en plena efervescència, on parlem d'art culinari i de cuiners que són "estrelles". El món dolç no s'ha quedat enrere, manté la perfecció de la tècnica, l'exactitud en quantitats i la seva temptació inconfusible, però participa a la revolució oberta a la creativitat i la reinvenció de conceptes. Cupcakes, Muffins, Mug Cakes, Cronuts són alguns dels famosos exemples ¿Els has provat?
En el nostre Curs d'Expert de Pastisseria, aprendràs des de zero i des de casa, practicant les receptes clàssiques i coneixent la seva història.
La part teòrica-pràctica està complementada amb video-receptes i classes en directe impartides per especialistes en la matèria. A més, i opcionalment, podràs participar en els nostres tallers presencials de mans de professionals de l'Art Dolç.
La formació finalitzarà amb un període de pràctiques en empreses col·laboradores amb l'Escola d'Hostaleria i Turisme de MasterD
Si vols iniciar-te en l'art de la Pastisseria i la Rebosteria o fer d'això la teva professió, estarem encantats de participar en el teu somni.
En el nostre Curs d'Expert de Pastisseria, aprendràs des de zero i des de casa, practicant les receptes clàssiques i coneixent la seva història.
La part teòrica-pràctica està complementada amb video-receptes i classes en directe impartides per especialistes en la matèria. A més, i opcionalment, podràs participar en els nostres tallers presencials de mans de professionals de l'Art Dolç.
La formació finalitzarà amb un període de pràctiques en empreses col·laboradores amb l'Escola d'Hostaleria i Turisme de MasterD
Si vols iniciar-te en l'art de la Pastisseria i la Rebosteria o fer d'això la teva professió, estarem encantats de participar en el teu somni.
Temari
- Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres
- Cremes i farcits
- Diferents masses
- Xarops, banys, confitures, salses i coulis
- Pastes, mignardises i petit fours
- Sorbets i gelats
- Pastissos
- Postres de restauració
- Postres bàsics i tradicionals
- Fondant i cupcakes
- Pastisseria salada
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Tallers presencials: Grups reduïts.
Videoclases 24h: Accés a totes les classes en vídeo.
Classes en directe: Sessions en directe amb els teus professors.
Titulació obtinguda
A la finalització del curs, els alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa, obtindran els corresponents Diplomes acreditats per l'Escola d'Hostaleria de MasterD i per la Càtedra UPM / MasterD.
Pràctiques
Pràctiques professionals: En importants empreses del sector.
Perspectives laborals
Treballar com a pastisser jo reboster a:
Pastisseries
Obradors
Hotels
Restaurants
Empreses de productes alimentaris
Indústries agroalimentàries
Creació de negoci propi.
Promocions
- Escola MasterChef: Accés gratuït durant sis mesos.
- Carnet Manipulador Aliments: Gratuït curs manipulador aliments.
Avantatges del curs
Escola MasterChef: Accés gratuït durant sis mesos.
Carnet Manipulador Aliments: Gratuït curs manipulador aliments.
Curs de Pastisseria i Rebosteria
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Campus i seus: Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
C/ Alonso Cano, 44-46
28003
Madrid