Curs de Pastisseria i rebosteria
1040 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Curs de Pastisseria i rebosteria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
250 hores
Consulteu el preu
Descripció
El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria.
Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.
L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.
Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.
L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.
Temari
- Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres
- Cremes i farcits
- Diferents masses
- Xarops, banys, confitures, salses i coulis
- Pastes, mignardises i petit fours
- Sorbets i gelats
- Pastissos
- Postres de restauració
- Postres bàsics i tradicionals
- Fondant i cupcakes
- Pastisseria salada
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Objectius
Conèixer les diferents tècniques culinàries relacionades amb la pastisseria. Dominar els equipaments i les matèries primeres necessàries d'acord amb cada especialitat. Familiaritzar-se amb les particularitats pròpies de la gelateria així com les noves tendències de pastisseria. Aprendre les nocions bàsiques sobre pastisseria salada.
Titulació obtinguda
Escola Superior Hostaleria + Diploma acreditat per la Càtedra UPM MasterD.
Pràctiques
Prácticas profesionales en cadenas hoteleras de primer nivel
Perspectives laborals
Gràcies als coneixements adquirits en aquest curs, podràs accedir amb més facilitat a llocs de treball relacionats amb:
hotels, restauració, pastisseries, Empreses de productes alimentaris, indústries agroalimentàries...
Promocions
I de regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola.
Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.
Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.
Curs de Pastisseria i rebosteria
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81
08029
Barcelona