Curs de Pastisseria i rebosteria

1040 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Escuelas Profesionales
Curs de Pastisseria i rebosteria
Sol·licita informació
Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
250 hores
Consulteu el preu

Descripció

El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria.

Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de qualitat establerts per l'Escola Superior d'Hostaleria i Turisme.
L'ús de tècniques culinàries específiques per a aquests productes gastronòmics et convertirà en un especialista en la matèria.

Temari

  • Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres
  • Cremes i farcits
  • Diferents masses
  • Xarops, banys, confitures, salses i coulis
  • Pastes, mignardises i petit fours
  • Sorbets i gelats
  • Pastissos
  • Postres de restauració
  • Postres bàsics i tradicionals
  • Fondant i cupcakes
  • Pastisseria salada

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Objectius

Conèixer les diferents tècniques culinàries relacionades amb la pastisseria. Dominar els equipaments i les matèries primeres necessàries d'acord amb cada especialitat. Familiaritzar-se amb les particularitats pròpies de la gelateria així com les noves tendències de pastisseria. Aprendre les nocions bàsiques sobre pastisseria salada.

Titulació obtinguda

Escola Superior Hostaleria + Diploma acreditat per la Càtedra UPM MasterD.

Pràctiques

Prácticas profesionales en cadenas hoteleras de primer nivel

Perspectives laborals

Gràcies als coneixements adquirits en aquest curs, podràs accedir amb més facilitat a llocs de treball relacionats amb: hotels, restauració, pastisseries, Empreses de productes alimentaris, indústries agroalimentàries...

Promocions

I de regal gaudeix d'un accés a l'Escola MASTERCHEF dirigida per Jordi Cruz durant 6 mesos, amb més de 170 classes, amb tècniques, trucs, receptes, etc. realitzats pels professors i els millors alumnes de l'Escola.

Carnet Manipulador d'Aliments gratis el curs de manipulador d'aliments.
Curs de Pastisseria i rebosteria
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X