Curs de El pa artesà del s.XXI: introducció, bases i tècniques

1052 Persones estan visitant aquest curs
Preu 39 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Curs de El pa artesà del s.XXI: introducció, bases i tècniques
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 39 €

Descripció

Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon.
Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon
Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa.
En el curs en línia podràs descobrir com Xevi Ramon tracta tant les més antigues i modernes tècniques del forn. Aportant en cadascuna de les seves elaboracions un caràcter propi i característic que es pot apreciar en totes les seves receptes.
Què inclou el curs:
2h de vídeo
15 Lliçons
5 Receptes
Material teòric complementari
Certificat del curs

Temari

Contingut del curs
Presentació del curs
Estris bàsics per realitzar el pa
Part teòrica del pa i història
Ingredients bàsics: tipologia de farines, llevats, llavors, malts, ...
Receptes:
o Massa mare
o Pa de flama o baguette o pa pistola
o Pa d'olives negres, verds i nous
o Pa de cereals amb pruna-passa
o Coca de forner (coca dolça)
Comiat

Material per al curs
Pastadora, thermomix. Es pot realitzar a mà, però requereix de molt temps
Forn
Tela fermentació (pot ser draps blancs nets)
Nevera o cambres de fermentació ...
Balança
Espàtula o rasqueta
• Talla pasta
Batedor
Placa refractària per forn
Termòmetre
• Fulla de tall
En cas de fer-ho en forn domèstic idealment placa per posar al forn i pedres per donar vapor

Competències per a les quals et prepara el curs

En aquest curs online aprendràs: Aquest curs online ens mostra la visió de Xevi Ramon, la seva inspiració, la seva tècnica i aquells secrets que fan que els seus pans siguin diferents, amb múltiples varietats, i confeccionats per gaudir en tot moment. El pa és el protagonista d'aquest curs, on podràs descobrir la seva història, característiques principals del producte, tipologies de pans, la correcta elecció de les farines i llevats, diferents formes de fermentació ... A continuació prepararem pas a pas 5 receptes molt variades entre si, que permetran descobrir les diferents facetes del pa i endinsar-se en un ampli univers, on coneixerem la riquesa, els matisos i l'artesania que tenen aquest producte. El mestre forner Xevi Ramon utilitza eines professionals, però ens explicarà les alternatives per fer pa amb estris que tots podem trobar a les nostres cuines.

Destinataris

El curs d'com fer pa artesà va dirigit a foodies, professionals o simplement amants del pa que vulguin aprendre les tècniques principals de la fleca ben fonamentades i tenir les bases per poder desenvolupar diferents masses. Descobrint al seu torn l'ampli ventall de possibilitats que hi ha darrere d'un producte tan bàsic com és el pa.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Professorat

Xevi Ramon (Triticum).
Curs de El pa artesà del s.XXI: introducció, bases i tècniques
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X