Màster Universitari de Nutrició i salut (UOC)
1073 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Màster Universitari de Nutrició i salut (UOC)
Sol·licita informació
Informació del curs
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
60 crèdits
Consulteu el preu
Descripció
El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enfocar la vostra carrera professional cap a la salut pública.
Temari
Assignatures obligatòries - Crèdits
- Nutrició i salut pública 4
- Alimentació al cicle vital 4
- Alimentació col·lectiva 4
- Alimentació i societat 4
- Educació nutricional 4
- Comunicació alimentària 4
- Alimentació al món 6
- Alimentació per a la prevenció de patologies prevalents 6
- Tecnologia, control i seguretat dels aliments 6
- El futur de l'alimentació: desenvolupament de nous aliments 6
- Noves tendències en alimentació 6
- Gastronomia i nutrició 6
- Pràcticum 6
- Treball final de màster 6
Requisits
Requisits acadèmics
Per cursar el màster és obligatori haver superat algun dels estudis següents de l'àrea de ciències de la salut:
Per accedir a estudis oficials de màster cal estar en disposició de títol universitari oficial.
Criteris d'admissió
Per cursar el màster és obligatori haver superat algun dels estudis següents de l'àrea de ciències de la salut:
- Grau o llicenciatura en Medicina
- Grau o diplomatura en Infermeria
- Grau o diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica
- Grau o llicenciatura en Farmàcia
- Grau o diplomatura en Fisioteràpia
- Grau o llicenciatura en Psicologia
- Grau o llicenciatura en Biologia
- Grau o llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments
- Grau o llicenciatura en Bioquímica
- Titulacions equivalents
Per accedir a estudis oficials de màster cal estar en disposició de títol universitari oficial.
Criteris d'admissió
- Només seran admeses al màster les persones que compleixin els requisits d'accés detallats anteriorment
- Es recomana un nivell de competència en llengua anglesa equivalent al B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües que permeti la consulta i comprensió de recursos d'aprenentatge i articles científics en anglès.
- Es recomana un nivell de competència dusuari en lús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
El Màster de la UOC ofereix un quadre d‟assignatures repartides de manera progressiva, dissenyat d‟acord amb les aptituds adquirides en el transcurs de cada semestre. Aquesta distribució facilita que l'estudiant disposi d'un criteri sòlid d'elecció, orientat cap a les vostres preferències i qualitats personals. La flexibilitat de la normativa acadèmica de la UOC permet tenir un ampli ventall de possibilitats en decidir quins crèdits tria cada semestre.
Idiomes en els quals s'imparteix
Castellà, català.
Durada
Inici: A consultar.
Objectius
- Integrar el coneixement dels efectes de la nutrició sobre la salut i la malaltia per tal de fomentar l'educació nutricional i l'adquisició d'hàbits saludables.
- Assessorar, dissenyar i avaluar activitats de promoció de la salut i prevenció de trastorns i malalties relacionades amb la nutrició i els estils de vida.
- Analitzar els reptes i les oportunitats d'èxit en la implantació d'un programa d'intervenció nutricional considerant el context globalitzador, cultural, sociodemogràfic, epidemiològic, científic i tecnològic.
- Identificar els diferents sectors i actors implicats en la producció, comercialització i consum d'aliments i analitzar com poden afectar l'alimentació saludable (aspectes organolèptics, microbiològics, nutritius i funcionals).
Titulació obtinguda
Els títols de grau, màster universitari i doctorat que expedeix la UOC són títols universitaris oficials que tenen validesa a tot el territori espanyol i als països de l'espai europeu d'educació superior (EEES). La validesa en altres països dels títols universitaris oficials expedits per la UOC estarà determinada en cada cas per les lleis deducació de cada país.
Pràctiques
Durant les pràctiques l'estudiant disposa d'un seguiment docent personalitzat amb un professional que actua com a tutor de centre de pràctiques i un professor que actua com a tutor acadèmic.
Perspectives laborals
El màster ofereix una formació versàtil que afavoreix clarament la inserció i la mobilitat laboral, així com la millora professional, en diferents àmbits com els següents: administracions públiques locals, autonòmiques i estatals dedicades a la prevenció i la promoció de la salut.
Indústries del sector alimentari. Empreses i centres de restauració col·lectiva (com geriàtrics, menjadors escolars, hospitals i hostaleria, etc.).
Fundacions, organitzacions no governamentals, col·lectius i associacions, entre d'altres, relacionats amb la prevenció i la promoció de la salut o la informació nutricional.
Sortides professionals:
Responsable d´assessoria dietètica a persones, empreses alimentàries i de restauració col·lectiva.
Càrrecs directius i professionals en fundacions, ONG i organismes internacionals relacionats amb la salut i l'alimentació.
Càrrecs directius i professionals de les empreses de la indústria alimentària.
Professional d'educació nutricional.
Màster Universitari de Nutrició i salut (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156
08018
Barcelona
UOC, sede Madrid
Plaza de las Cortes, 4
28010
Madrid
UOC, sede Sevilla
Avenida Torneo, 32
41002
Sevilla
UOC, sede València
Carrer de la Pau, 3
46005
Valencia
(València)