LATTE ART - CAFE
1006 Persones estan visitant aquest curs
Preu 225 €
Sol·licita informació
LATTE ART - CAFE
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
Presencial
CASTELLDEFELS (Barcelona)
8 hores
Preu 225 €
Descripció
El curs es durà a terme en les nostres instal·lacions totalment equipades. Imprescindible disposar de la titulació de Barista Nivell 1. El barista ha de dominar la preparació de l'espresso i del capuchino i l'emulsió de la llet. L'objectiu del curs és ensenyar com fer aquestes begudes molt més atractives i gaudir amb la seva preparació. El client no només gaudirà d'un excel·lent cafè, també es delectarà amb les presentacions artístiques. El barista pot lluir-se i marcar una gran diferència amb “els cafès normals”.
S'obtindrà un valuós plus per a qualsevol negoci. És un atractiu i nou aspecte de la formació del barista. Altres ingredients – xocolata, sirope – convertiran la presentació en veritables quadres. L'art del latte és considerat per molts consumidors de cafè com el toc final – la guinda.
FINALITAT: convertir la PRESENTACIÓ en un ART.
S'obtindrà un valuós plus per a qualsevol negoci. És un atractiu i nou aspecte de la formació del barista. Altres ingredients – xocolata, sirope – convertiran la presentació en veritables quadres. L'art del latte és considerat per molts consumidors de cafè com el toc final – la guinda.
FINALITAT: convertir la PRESENTACIÓ en un ART.
Temari
Bienvenida, Programa, Presentació i Regles
Recapitulació Barista
Repasso temes de Barista Nivell 1
Coneixement Barista
Característiques, blending, torri, envasat, mòlta i dosatge, elecció equipo, compactació, varietats espresso, qualitat de l'aigua, factors de qualitat, vaporització, mètode espresso, característiques màquina espresso tradicional, erogación, test de l'espresso, higiene, problemes de qualitat i solucions
Barista i Latte Art DVD
Pràctica
Cata cafè espresso, ajust del molí, compactació
Pràctica
Vaporització de la llet, tècniques de latte art, varietats d'espresso, manteniment de l'equip i neteja
Examen pràctic i Certificat, manual Barista resumit
Obtenció del Certificat de LATTE ART emparat per l'INSTITUT ESPAÑOL DE CAFÈ.
Recapitulació Barista
Repasso temes de Barista Nivell 1
Coneixement Barista
Característiques, blending, torri, envasat, mòlta i dosatge, elecció equipo, compactació, varietats espresso, qualitat de l'aigua, factors de qualitat, vaporització, mètode espresso, característiques màquina espresso tradicional, erogación, test de l'espresso, higiene, problemes de qualitat i solucions
Barista i Latte Art DVD
Pràctica
Cata cafè espresso, ajust del molí, compactació
Pràctica
Vaporització de la llet, tècniques de latte art, varietats d'espresso, manteniment de l'equip i neteja
Examen pràctic i Certificat, manual Barista resumit
Obtenció del Certificat de LATTE ART emparat per l'INSTITUT ESPAÑOL DE CAFÈ.
Destinataris
Curs de barista, cafè, cafeteries, bars, hotels,cates cafè, barmans, barreges cafè, cappuccino, espresso, llet, restaurants, someliers, escoles hosteleria, aules cuina, cursos cuina
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Durada
1 dia
LATTE ART - CAFE
INSTITUTO ESPAÑOL DE CAFE
Campus i seus: INSTITUTO ESPAÑOL DE CAFE
INSTITUTO ESPAÑOL DE CAFE
POMPEU I FABRA, 37
08860
CASTELLDEFELS
(Barcelona)