Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)
1053 Persones estan visitant aquest curs
entre 250 € i 500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
entre 250 € i 500 €
Descripció
Objectiu:
Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments.
Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments.
Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
Temari
Mòduls 1r curs
Mòduls 2n curs
Mòduls 3r curs
- Ofertes gastronòmiques
- Preelaboració i conservació d'aliments
- Operacions bàsiques bar i cafeteria
- Operacions bàsiques en restaurant
- Servei en bar i cafeteria
- Tècniques de comunicació en restauració
- Seguretat i higiene
- Llengua estrangera: Anglès
- Segona llengua estrangera: Francès
- Formació i orientació laboral
Mòduls 2n curs
- Preelaboració i conservació d'aliments
- Tècniques culinàries
- Operacions bàsiques en restaurant
- Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
- Tècniques de comunicació en restauració
- El vi i el seu servei
- Llengua estrangera: Anglès
- Segona llengua estrangera: Francès
- Projecte de síntesi
Mòduls 3r curs
- Tècniques culinàries
- Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
- Productes culinaris
- Servei en restaurants i esdeveniments especials
- Postres en restauració
- El vi i el seu servei
- Formació i orientació laboral
- Projecte de síntesi
- Llengua estrangera: Anglès
- Segona llengua estrangera: Francès
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Durada
2.871 Hores Lectives
Titulació obtinguda
Tècnic/a en Hostaleria, especialitats en Cuina i Servei.
Certificat d'expert en vins i cava.
Pràctiques
500 Hores en empreses
del sector
Perspectives laborals
Cambrer. Maître. Sommelier. Director de restaurant. Cuiner. Cap de cuina. Director de begudes i alimentació. Barman. Ajudant de cuina i economat i altres relacionades amb la professió.
Horari
Tarda de dilluns a divendres.
Hostaleria (Serveis en restauració / Cuina i gastronomia)
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017
Barcelona