Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)
1108 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)
Sol·licita informació
Informació del curs
Grau
Oficial / homologat
On-line
4 anys
Consulteu el preu
Descripció
Forma't amb el grau semipresencial de Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF). Dirigeix la teva carrera professional cap a l'àmbit de la salut, planificant dietes especialitzades que impactaran en una qualitat de vida més gran de la població. La major part del grau es fa en línia, a distància.
El graduat en Nutrició Humana i Dietètica és una persona experta en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per actuar sobre l'alimentació de persones sanes o malaltes.
El perfil del titulat d?aquest grau és el d?una persona professional polivalent amb una base sòlida de coneixements suficientment amplis per convertir-se en un titulat versàtil, adaptable a desenvolupar tasques relacionades amb el sector de la dietètica, la nutrició i la salut en els diferents àmbits en què té competències.
El perfil acadèmic dels estudiants del grau s'ha reforçat a partir de les mencions establertes al pla d'estudis amb l'objectiu de promoure la incorporació de la figura del D-N en àmbits amb projecció de futur important, com són el sector de la indústria alimentària i el d'R+D+i sostenible, la restauració i la gastronomia, i la promoció de la salut a través d'una alimentació coherent amb els aspectes socials, econòmics i de desenvolupament sostenible.
El graduat en Nutrició Humana i Dietètica és una persona experta en alimentació, nutrició i dietètica, amb capacitat per actuar sobre l'alimentació de persones sanes o malaltes.
El perfil del titulat d?aquest grau és el d?una persona professional polivalent amb una base sòlida de coneixements suficientment amplis per convertir-se en un titulat versàtil, adaptable a desenvolupar tasques relacionades amb el sector de la dietètica, la nutrició i la salut en els diferents àmbits en què té competències.
El perfil acadèmic dels estudiants del grau s'ha reforçat a partir de les mencions establertes al pla d'estudis amb l'objectiu de promoure la incorporació de la figura del D-N en àmbits amb projecció de futur important, com són el sector de la indústria alimentària i el d'R+D+i sostenible, la restauració i la gastronomia, i la promoció de la salut a través d'una alimentació coherent amb els aspectes socials, econòmics i de desenvolupament sostenible.
Temari
Formació bàsica - Crèdits
* Les pràctiques s'ofereixen en diferents llocs del país. Així mateix, l'estudiantat pot buscar i proposar un centro en la seva zona de residència, i disposarà del suport de la UOC per a establir el conveni corresponent.
- Anatomia humana* 6
- Antropologia de l'alimentació 6
- Bioestadística 6
- Biologia cel·lular 6
- Biologia molecular i genètica* 6
- Bioquímica i metabolisme* 6
- Fisiologia humana* 6
- Inglés B2.1 6
- Inglés B2.2 6
- Psicologia 6
- Bromatologia 6
- Ciència i tecnologia dels aliments 6
- Dietètica 6
- Dietoteràpia en situacions agudes 6
- Dietoteràpia en situacions cròniques 6
- Exercici professional 6
- Epidemiologia nutricional 6
- Farmacologia 6
- Fisiopatologia 6
- Higiene i seguretat alimentaria 6
- Recerca: disseny i anàlisi 6
- Màrqueting i legislació alimentària 6
- Microbiologia i toxicologia* 6
- Nutrició al llarg de la vida 6
- Nutrició bàsica 6
- Nutrició comunitària 6
- Pràctiques I* 8
- Pràctiques II* 8
- Pràctiques III* 8
- Restauració col·lectiva 6
- Salut digital 6
- Salut pública 6
- Tècniques culinàries* 6
- Treball final 6
- Alimentació en l'activitat física i l'esport 6
- Consum alimentari, societat i cultura 6
- Gastronomia 6
- Iniciativa emprenedora 6
- Innovació i desenvolupament de nous aliments 6
- Nutrigenòmica, epigenètica i microbioma 6
- Producció i distribució d'aliments 6
- Promoció i educació per a la salut 6
- Salut planetària 6
- Sistemes alimentaris 6
* Les pràctiques s'ofereixen en diferents llocs del país. Així mateix, l'estudiantat pot buscar i proposar un centro en la seva zona de residència, i disposarà del suport de la UOC per a establir el conveni corresponent.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Metodologia 100% en línia i amb l'acompanyament continuat del professorat.
Idiomes en els quals s'imparteix
Castellà, Català.
Durada
Inici: A consultar.
Durada: 4 anys (240 crèdits).
Titulació obtinguda
Titulació oficial i homologada. Els graus universitaris en línia de la UOC són titulacions oficials adaptades al sistema universitari europeu (espai europeu d'ensenyament superior, EEES). Són avalades per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).
Avantatges del curs
Campus Virtual: aules i materials a un clic.
Acompanyament personalitzat de professors experts.
Continguts acadèmics orientats al món professional.
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (interuniversitari: UOC, UPF)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156
08018
Barcelona
UOC, sede Madrid
Plaza de las Cortes, 4
28010
Madrid
UOC, sede Sevilla
Avenida Torneo, 32
41002
Sevilla
UOC, sede València
Carrer de la Pau, 3
46005
Valencia
(València)