Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000
1092 Persones estan visitant aquest curs
Preu 285 €
Sol·licita informació
Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line
60 hores
Preu 285 €
Descripció
El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius:
- Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes.
- Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indústria alimentària: BRC, IFS, ISO 22000 i FSSC 22000.
- Exposar els aspectes relatius a la documentació i certificació dels mateixos.
Temari
Mòdul 1: Bases de les auditories de qualitat i seguretat alimentària
Unitat 1. De la gestió de la qualitat a la gestió de la qualitat i seguretat alimentària
1. Concepte de qualitat
2. Gestió de la qualitat
3. Sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària
Unitat 2. Fonaments d'auditoria d'un sistema de gestió
1. Concepte d'auditoria d'un sistema de gestió
2. Integrants de l'auditoria
3. Classificació de les auditories
4. Principals normes aplicables
5. Gestió d'un programa d'auditoria
6. Implantació, seguiment, revisió i millora del programa d'auditoria.
Mòdul 2: Orincipales sistemes de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària
Unitat 1. BRC V.8
1. British Retail Consortium
2. BRC Norma Mundial de Seguretat Alimentària
3. I. Introducció a la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
4. Secció II: Requisits de de la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
5. III. Protocol d'Auditoria de l'BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
6. Secció IV: Gestió i Direcció de l'Esquema
Unitat 2. IFS- Food V. 6.1
1. International Featured Standards
2. IFS- Food
3. 1ª part: Protocol d'auditoria IFS-Food
4. 2ª part: Requisits de la IFS-Food
5. 3ª part: Requisits per als organismes d'acreditació, organismes de certificació i auditors
6. 4a part: Confecció de l'informe d'auditoria, Programari AuditXpress i portal d'auditoria IFS
Unitat 3. ISO 22000:2018
1. ISO 22000
2. Estructura de la ISO 22000: 2018
3. Procés de certificació de la ISO 22000: 2018
Unitat 4. FSSC 22000
1. FSSC 22000
2. Etapes per a la certificació de la FSSC
3. Diagnòstic inicial
4. Desenvolupament i Implantació del sistema
5. Auditoria interna
6. Seleccionar un organisme de certificació
7. Auditoria certificadora
8. Manteniment del sistema
Unitat 1. De la gestió de la qualitat a la gestió de la qualitat i seguretat alimentària
1. Concepte de qualitat
2. Gestió de la qualitat
3. Sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària
Unitat 2. Fonaments d'auditoria d'un sistema de gestió
1. Concepte d'auditoria d'un sistema de gestió
2. Integrants de l'auditoria
3. Classificació de les auditories
4. Principals normes aplicables
5. Gestió d'un programa d'auditoria
6. Implantació, seguiment, revisió i millora del programa d'auditoria.
Mòdul 2: Orincipales sistemes de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària
Unitat 1. BRC V.8
1. British Retail Consortium
2. BRC Norma Mundial de Seguretat Alimentària
3. I. Introducció a la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
4. Secció II: Requisits de de la BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
5. III. Protocol d'Auditoria de l'BRC - Norma Mundial de Seguretat Alimentària
6. Secció IV: Gestió i Direcció de l'Esquema
Unitat 2. IFS- Food V. 6.1
1. International Featured Standards
2. IFS- Food
3. 1ª part: Protocol d'auditoria IFS-Food
4. 2ª part: Requisits de la IFS-Food
5. 3ª part: Requisits per als organismes d'acreditació, organismes de certificació i auditors
6. 4a part: Confecció de l'informe d'auditoria, Programari AuditXpress i portal d'auditoria IFS
Unitat 3. ISO 22000:2018
1. ISO 22000
2. Estructura de la ISO 22000: 2018
3. Procés de certificació de la ISO 22000: 2018
Unitat 4. FSSC 22000
1. FSSC 22000
2. Etapes per a la certificació de la FSSC
3. Diagnòstic inicial
4. Desenvolupament i Implantació del sistema
5. Auditoria interna
6. Seleccionar un organisme de certificació
7. Auditoria certificadora
8. Manteniment del sistema
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
El curs s'imparteix on line, el que permet a l'alumne ampliar i actualitzar la seva formació amb total flexibilitat horària i des de qualsevol lloc. Als participants se'ls facilita un codi d'accés a l'aula virtual on poden estudiar els continguts del curs, consultar casos pràctics, observar l'evolució del seu aprenentatge i intercanviar informació amb els tutors.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol
Objectius
- Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes.
- Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indústria alimentària: BRC, IFS, ISO 22000 i FSSC 22000.
- Exposar els aspectes relatius a la documentació i certificació dels mateixos.
Titulació obtinguda
Certificat propi del centre
Tipus d'avaluació
L'alumne ha de superar en cada mòdul una prova d'autoavaluació tipus test, així com desenvolupar un exercici pràctic final.
Lloc on s'imparteix el curs
Online
Horari
Horari flexible
Estàndards de la Seguretat Alimentària: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000
MCA Network Group
Campus i seus: MCA Network Group
MCA Network Group
Via Ausetania, 18
08500
Barcelona