Curs d'Enologia
1096 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Curs d'Enologia
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
Distància
32 crèdits
Consulteu el preu
Descripció
En els últims anys, el món del vi ha començat a acostar-se a un públic molt més ampli. De fet, cada vegada són més les persones que s'interessen per ell, ja que tenir coneixements d'enologia és sinònim de prestigi, refinament i un bon nivell cultural.
A més, conèixer a fons aquest producte també us ofereix nombroses sortides professionals.
Amb aquest curs:
A més, conèixer a fons aquest producte també us ofereix nombroses sortides professionals.
Amb aquest curs:
- Distingiràs els diferents tipus de vi i interpretaràs correctament l'etiquetatge.
- Dominaràs tots els aspectes relacionats amb el cultiu de la vinya, la seva anatomia i el seu cicle de vida.
- Coneixeràs les influències del sòl i del clima a la vinya i el seu fruit.
- Et familiaritzaràs amb les diferents criances i les seves particularitats.
- Sabràs tastar i maridar vins.
Temari
La vinya.
- La vinificació.
- Tipus de vi i característiques.
- Criança de vins.
- Tast i maridatge.
Annexos:
- Vocabulari del vi.
- La figura professional del sommelier.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Titulació obtinguda
Dos títols: Diploma CEAC i Diploma Universitari UCAM.
Perspectives laborals
Prepara't per treballar com:
Cambrer, maître o sommelier.
Venedor de vins.
Responsable de botigues de degustació.
Promocions
Com a alumne del curs d'Enologia CEAC podràs descobrir i gaudir d'una jornada en un celler on:
- Coneixeràs el desenvolupament i funcionament de la mateixa,
- Gaudiràs d'una degustació-tast de vi
- Practicaràs els coneixements adquirits durant el curs
- Rebràs un obsequi.
Professorat
L'equip de professors el formen professionals especialitzats i amb experiència laboral i docent en aquest àmbit:
Ismael Fernández
Tècnic mitjà en Cuina.
Marta Alcántara
Tècnica Superior en restauració per l'Escola d'Hostaleria CETT de Barcelona.
Curs d'Enologia
CEAC