Curs d'Encarregat de carnisseria
1070 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.170 €
Sol·licita informació
Curs d'Encarregat de carnisseria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
Semi-presencial
Barcelona
Preu 1.170 €
Descripció
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Temari
Tema 1. Coneixement i diferenciació dels productes de carnisseria (boví, porcí, oví / caprí i embotits)
Tema 2. Coneixement i diferenciació dels productes de carnisseria (aus, caça i formatges)
Tema 3. Conservació de carns, aus, caça i despulles
Tema 4. Influència dels productes carnis en la nutrició
Tema 5. Elaboració de preparats carnis frescos
Tema 6. Maneig d'equips i elements de treball en establiments de carnisseria
Tema 7. Producció de carn en sistemes ecològics
Tema 8. Cunicultura i avicultura
Mòdul 2. Higiene i seguretat en carnisseries
Tema 1. Manipulació higiènica dels aliments
Tema 2. Manipulació d'aliments en el sector carni
Tema 3. Implantació i manteniment d'un sistema appcc
Tema 4. Prevenció de riscos laborals
Tema 5. Primers auxilis
Mòdul 3. Tècniques de venda aplicades a carnisseries
Tema 1. El mercat
Tema 2. El procés de compra. Consumidor a carnisseries
Tema 3. El procés de venda. Venedor en carnisseries
Tema 4. Documents mercantils en el procés de compravenda en carnisseries
Tema 5. La comunicació comercial i habilitats socials en carnisseria
Tema 6. Servei / assistència al client en carnisseries. Tractament de queixes, reclamacions, dubtes i objeccions
Tema 7. La negociació en carnisseries
Mòdul 4. Màrqueting aplicat a carnisseries
Tema 1. Animació en el punt de venda
Tema 2. Organització del lineal
Tema 3. Aspectes generals sobre marxandatge. Publicitat en el punt de venda
Mòdul 5. Gestió comercial aplicada a carnisseries
Tema 1. Organització i control de l'activitat empresarial
Tema 2. Gestió de productes i assortiment en el punt de venda
Tema 3. Control de la implantació de productes. Gestió d'estoc
Tema 2. Coneixement i diferenciació dels productes de carnisseria (aus, caça i formatges)
Tema 3. Conservació de carns, aus, caça i despulles
Tema 4. Influència dels productes carnis en la nutrició
Tema 5. Elaboració de preparats carnis frescos
Tema 6. Maneig d'equips i elements de treball en establiments de carnisseria
Tema 7. Producció de carn en sistemes ecològics
Tema 8. Cunicultura i avicultura
Mòdul 2. Higiene i seguretat en carnisseries
Tema 1. Manipulació higiènica dels aliments
Tema 2. Manipulació d'aliments en el sector carni
Tema 3. Implantació i manteniment d'un sistema appcc
Tema 4. Prevenció de riscos laborals
Tema 5. Primers auxilis
Mòdul 3. Tècniques de venda aplicades a carnisseries
Tema 1. El mercat
Tema 2. El procés de compra. Consumidor a carnisseries
Tema 3. El procés de venda. Venedor en carnisseries
Tema 4. Documents mercantils en el procés de compravenda en carnisseries
Tema 5. La comunicació comercial i habilitats socials en carnisseria
Tema 6. Servei / assistència al client en carnisseries. Tractament de queixes, reclamacions, dubtes i objeccions
Tema 7. La negociació en carnisseries
Mòdul 4. Màrqueting aplicat a carnisseries
Tema 1. Animació en el punt de venda
Tema 2. Organització del lineal
Tema 3. Aspectes generals sobre marxandatge. Publicitat en el punt de venda
Mòdul 5. Gestió comercial aplicada a carnisseries
Tema 1. Organització i control de l'activitat empresarial
Tema 2. Gestió de productes i assortiment en el punt de venda
Tema 3. Control de la implantació de productes. Gestió d'estoc
Destinataris
A través d'aquest curs l'alumnat podrà adquirir les competències professionals per conèixer i diferenciar els productes de carnisseria, aplicar mesures adequades d'higiene i seguretat en carnisseria, organitzar correctament les tècniques de venda que es poden aplicar en carnisseries, planificar adequadament el màrqueting en carnisseries , així com gestionar de forma òptima un comerç de carnisseria.
Requisits
No cal una titulació prèvia ni experiència en el sector, mitjançant aquesta formació aconseguiràs nivells òptims per a treballar en el sector.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Objectius
• Preparar les condicions de treball personals i de seguretat i higiene.
• Rebre, emmagatzemar i distribuir matèries primeres i productes auxiliars.
• Realitzar les operacions d'especejament, desossat de les canals d'animals d'abastament.
• Condicionar la carn en les seves diferents modalitats (trossejat, picada), per a la seva distribució i comercialització en la carnisseria.
• Gestionar i administrar una carnisseria.
• Rebre, emmagatzemar i distribuir matèries primeres i productes auxiliars.
• Realitzar les operacions d'especejament, desossat de les canals d'animals d'abastament.
• Condicionar la carn en les seves diferents modalitats (trossejat, picada), per a la seva distribució i comercialització en la carnisseria.
• Gestionar i administrar una carnisseria.
Titulació obtinguda
En acabar la teva formació, et lliurarem el diploma acreditatiu d'haver superat amb èxit tot el teu programa formatiu adequat a la certificació de professionalitat.
Pràctiques
En acabar el teu programa formatiu, realitzaràs unes pràctiques professionals.
Perspectives laborals
Empreses càrnies.
Escorxadors.
Sales d'especejament.
Carnisseries.
Supermercats.
Borsa de treball
T'informarem i formarem en Tècniques de Recerca d'Ocupació, role play d'entrevistes laborals, t'ensenyarem a crear i a millorar el teu currículum vitae i formessis part de la nostra borsa d'ocupació.
Horari
Flexibilitat horària.
Curs d'Encarregat de carnisseria
Barcelona Formación
Campus i seus: Barcelona Formación
Barcelona Formacion
Ronda Universitat, 33, Pral 2
08007
Barcelona