ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS

1044 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Indústries alimentàries
Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria
Grau mijà
1400 hores. (1 curs acadèmic)

De què treballaras?
Carnisser.
Xarcuter.
Operador de línia d'escorxador.
Auxiliar d'inspecció veterinària.

On treballaràs?
En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació d'aliments càrnis.

Temari

Què estudiessis?
Crèdits Durada
Sacrifici i acabament d'animals i assistència en la inspecció 90 hores
Especejament i carnisseria 180 hores
Xarcuteria 180 hores
Operacions i control de magatzem 60 hores
Higiene en la indústria alimentària 60 hores
Seguretat en la indústria alimentària 30 hores
Administració, gestió i comercialització de la petita empresa 60 hores
Tecnologia de la carn 90 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 440 hores
Síntesi 60 hores

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

ELABORACIONS D'ALIMENTS, PLATS PREPARATS I PRECUINATS
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
Campus i seus: IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3 08016 Barcelona
Sol·licita informació
X