Direcció de Cuina
1101 Persones estan visitant aquest curs
entre 250 € i 500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Direcció de Cuina
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Barcelona
entre 250 € i 500 €
Descripció
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos,
controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els
objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental.
Formació complementària:
Seminaris i tallers, visites tècniques, conferències monogràfiques, activitats
d'iniciativa social, aules professionals, taules professionals, aprenentatge-servei...
controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els
objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental.
Formació complementària:
Seminaris i tallers, visites tècniques, conferències monogràfiques, activitats
d'iniciativa social, aules professionals, taules professionals, aprenentatge-servei...
Temari
Mòduls 1r curs
Mòduls 2n curs
- Control de proveïment de matèries primeres
- Processos de preelaboració i conservació en cuina
- Processos de elab oració culinària
- Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
- Gastronomia i nutrició
- Gestió administrativa i comercial en restauració
- Llengua estrangera: Anglès
- Segona llengua estrangera: Francès
- Formació i orientació laboral
- Processos de servei
Mòduls 2n curs
- Processos de preelaboraciói conservació en cuina
- Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
- Processos d'elaboració culinària
- Gestió de la producció en cuina
- Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentària
- Gestió administrativa i comercial en restauració
- Recursos humans i direcció d'equips en restauració
- Llengua estrangera: Anglès
- Segona llengua estrangera: Francès
- Empresa i iniciativa emprenedora
- Projecte de direcció de cuina
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Durada
1.683 Hores Lectives
Titulació obtinguda
Tècnic/a Superior en Direcció de cuina
Pràctiques
350 Hores en empreses del sector
Perspectives laborals
Director d'aliments i begudes. Director de cuina. Cap de producció en cuina. Cap de cuina. Segon cap de cuina. Cap d'operacions de càtering. Cap de partida. Cuiner. Encarregat d'economat i celler.
Horari
Tarda de dilluns a divendres.
Direcció de Cuina
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017
Barcelona