Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària
1091 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.490 €
Sol·licita informació
Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.490 €
Descripció
Amb aquest diploma d'expert podeu adquirir eines que us permetin contribuir al desenvolupament de sistemes alimentaris més sostenibles, des de la producció dels aliments fins a l'experiència gastronòmica.
Temari
Càrrega lectiva
Per obtenir aquest diploma d'expert, l'estudiantat ha de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que lalumnat pot invertir per adquirir les competències associades a una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació.
El procés d'aprenentatge està basat en el model d'avaluació continuada (AC), és a dir, no es faran proves finals presencials a cap de les assignatures.
Assignatures
Aquest diploma expert es cursa en un únic semestre acadèmic i consta de 2 assignatures obligatòries.
Sistemes alimentaris sostenibles - 6 Crèdits ECTS
Per obtenir aquest diploma d'expert, l'estudiantat ha de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que lalumnat pot invertir per adquirir les competències associades a una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació.
El procés d'aprenentatge està basat en el model d'avaluació continuada (AC), és a dir, no es faran proves finals presencials a cap de les assignatures.
Assignatures
Aquest diploma expert es cursa en un únic semestre acadèmic i consta de 2 assignatures obligatòries.
Sistemes alimentaris sostenibles - 6 Crèdits ECTS
- Sistemes alimentaris sostenibles: una comprensió del sistema alimentari
- Producció dels aliments
- Avaluació de l'impacte de l'alimentació a la salut planetària
- Entorns alimentaris: barreres i facilitadors per a un consum sostenible
- Accions per transformar els sistemes alimentaris en més sostenibles
- Introducció: relació entre gastronomia i nutrició
- Tècniques culinàries i mètodes de cocció
- Cuina i noves tecnologies
- Malalt
- medats cròniques i gastronomia
Destinataris
Perfils
Aquest diploma d'expert implica una millora de la carrera professional en diferents àmbits, com ara els següents:
- Professionals de la nutrició, la salut, la restauració o la indústria alimentària.
Aquest diploma d'expert implica una millora de la carrera professional en diferents àmbits, com ara els següents:
- Tècnic en empreses del sector agroalimentari; a departaments de qualitat, innovació i desenvolupament, oa empreses del sector de la restauració.
- Consultor al sector agroalimentari i de consum.
- Tècnic en fundacions vinculades a l'àmbit de la nutrició, l'alimentació i el consum.
- Assessor en empreses del sector de la restauració i/o alimentació.
Requisits
Requisits d'accés
Haver superat algun dels estudis de l'àrea de Ciències de la Salut que es detallen tot seguit.
Grau, llicenciatura o diplomatura de:
Tenir 2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits següents:
No es requereixen coneixements previs
Haver superat algun dels estudis de l'àrea de Ciències de la Salut que es detallen tot seguit.
Grau, llicenciatura o diplomatura de:
- Nutrició Humana i Dietètica
- Infermeria
- Biologia
- Biologia Sanitària
- Bioquímica
- Ciència i Tecnologia dels Aliments
- Ciències de l'activitat física i de l'esport
- Farmàcia
- Medicina
- Veterinària
- Enginyeria Agrònoma
- Biotecnologia
- Enginyeria Biomèdica
- Gastronomia i Arts Culinàries
- Biomedicina
- Fisioteràpia
- Genètica
Tenir 2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits següents:
- Nutrició humana i dietètica
- Infermeria
- Medicina
- Farmàcia
- Fisioteràpia
- Psicologia
- Biologia
- Ciència i tecnologia dels aliments
- Bioquímica
- Un altre camp vinculat a l'àrea de Ciències de la Salut
No es requereixen coneixements previs
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Modalitat: Online.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol, Català.
Durada
Inici: Març 2025.
Objectius
Objectius
Identificar els factors que apunten cap a l'alimentació com un dels reptes principals de la salut planetària i entendre -més enllà de l'impacte ambiental de la producció i el consum d'aliments- les dimensions social, econòmica i cultural de l'alimentació sostenible.
Competències
Identificar els factors que apunten cap a l'alimentació com un dels reptes principals de la salut planetària i entendre -més enllà de l'impacte ambiental de la producció i el consum d'aliments- les dimensions social, econòmica i cultural de l'alimentació sostenible.
Competències
- Dissenyar intervencions educatives sobre alimentació i gastronomia per promoure dietes saludables i sostenibles.
- Avaluar críticament i aplicar polítiques i accions innovadores en alimentació i salut pública per a la prevenció i la promoció de la salut, amb un enfocament multidisciplinari i tenint en compte totes les dimensions de la sostenibilitat alimentària.
- Dissenyar projectes de recerca i intervencions en alimentació, així com la possible implementació i avaluació, considerant els factors socioeconòmics, polítics o culturals que interactuen i afecten la salut i el medi ambient.
Titulació obtinguda
Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert.
Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.
Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156
08018
Barcelona
UOC, sede Madrid
Plaza de las Cortes, 4
28010
Madrid
UOC, sede Sevilla
Avenida Torneo, 32
41002
Sevilla
UOC, sede València
Carrer de la Pau, 3
46005
Valencia
(València)