Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària

1003 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.490 €
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.490 €

Descripció

10% descompte!
Amb aquest diploma d'expert podeu adquirir eines que us permetin contribuir al desenvolupament de sistemes alimentaris més sostenibles, des de la producció dels aliments fins a l'experiència gastronòmica.

Temari

Càrrega lectiva
Per obtenir aquest diploma d'expert, l'estudiantat ha de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que lalumnat pot invertir per adquirir les competències associades a una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació.
El procés d'aprenentatge està basat en el model d'avaluació continuada (AC), és a dir, no es faran proves finals presencials a cap de les assignatures.
Assignatures
Aquest diploma expert es cursa en un únic semestre acadèmic i consta de 2 assignatures obligatòries.
Sistemes alimentaris sostenibles - 6 Crèdits ECTS
  • Sistemes alimentaris sostenibles: una comprensió del sistema alimentari
  • Producció dels aliments
  • Avaluació de l'impacte de l'alimentació a la salut planetària
  • Entorns alimentaris: barreres i facilitadors per a un consum sostenible
  • Accions per transformar els sistemes alimentaris en més sostenibles
Gastronomia, salut i sostenibilitat - 6 Crèdits ECTS
  • Introducció: relació entre gastronomia i nutrició
  • Tècniques culinàries i mètodes de cocció
  • Cuina i noves tecnologies
  • Malalt
  • medats cròniques i gastronomia
En aquest programa no es cursen pràctiques.

Destinataris

Perfils
  • Professionals de la nutrició, la salut, la restauració o la indústria alimentària.
Sortides professionals
Aquest diploma d'expert implica una millora de la carrera professional en diferents àmbits, com ara els següents:
  • Tècnic en empreses del sector agroalimentari; a departaments de qualitat, innovació i desenvolupament, oa empreses del sector de la restauració.
  • Consultor al sector agroalimentari i de consum.
  • Tècnic en fundacions vinculades a l'àmbit de la nutrició, l'alimentació i el consum.
  • Assessor en empreses del sector de la restauració i/o alimentació.

Requisits

Requisits d'accés
Haver superat algun dels estudis de l'àrea de Ciències de la Salut que es detallen tot seguit.
Grau, llicenciatura o diplomatura de:
  • Nutrició Humana i Dietètica
  • Infermeria
  • Biologia
  • Biologia Sanitària
  • Bioquímica
  • Ciència i Tecnologia dels Aliments
  • Ciències de l'activitat física i de l'esport
  • Farmàcia
  • Medicina
  • Veterinària
  • Enginyeria Agrònoma
  • Biotecnologia
  • Enginyeria Biomèdica
  • Gastronomia i Arts Culinàries
  • Biomedicina
  • Fisioteràpia
  • Genètica
També poden accedir al diploma d'expert estudiants amb titulacions afins o equivalents, sempre que la Comissió d'Admissió, formada per la direcció del programa i l'equip de tutors, ho consideri oportú.
Tenir 2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits següents:
  • Nutrició humana i dietètica
  • Infermeria
  • Medicina
  • Farmàcia
  • Fisioteràpia
  • Psicologia
  • Biologia
  • Ciència i tecnologia dels aliments
  • Bioquímica
  • Un altre camp vinculat a l'àrea de Ciències de la Salut
Coneixements previs
No es requereixen coneixements previs

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Modalitat: Online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol, Català.

Durada

Inici: 10 de març 2025.

Objectius

Objectius
Identificar els factors que apunten cap a l'alimentació com un dels reptes principals de la salut planetària i entendre -més enllà de l'impacte ambiental de la producció i el consum d'aliments- les dimensions social, econòmica i cultural de l'alimentació sostenible.
Competències
  • Dissenyar intervencions educatives sobre alimentació i gastronomia per promoure dietes saludables i sostenibles.
  • Avaluar críticament i aplicar polítiques i accions innovadores en alimentació i salut pública per a la prevenció i la promoció de la salut, amb un enfocament multidisciplinari i tenint en compte totes les dimensions de la sostenibilitat alimentària.
  • Dissenyar projectes de recerca i intervencions en alimentació, així com la possible implementació i avaluació, considerant els factors socioeconòmics, polítics o culturals que interactuen i afecten la salut i el medi ambient.

Titulació obtinguda

Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert. Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.
Diploma d'Expert de Sostenibilitat Alimentària
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
UOC, sede Lleida
C/ Canyeret, 12, 2a planta 25007 Lleida
UOC, sede Madrid
Plaza de las Cortes, 4 28010 Madrid
UOC, sede Palma
C/ d'Ausiàs March, 11 07003 Palma (Illes Balears)
UOC, sede Reus
Plaça del Baluard, 3 43201 Reus (Tarragona)
UOC, sede Salt
C/ Sant Antoni, 1, 1a. planta 17190 Salt (Girona)
+ vegeu més seus
Sol·licita informació
X