Diploma d'Expert de Comunicació i Estratègies Alimentàries
1060 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.490 €
Sol·licita informació
Diploma d'Expert de Comunicació i Estratègies Alimentàries
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
On-line
12 crèdits
Preu 1.490 €
Descripció
10% descompte!
Amb aquest diploma d'expert podeu adquirir eines que us permetin comunicar, fer divulgació científica i aplicar estratègies educatives i de canvi conductual relacionades amb l'alimentació, així com aprendre a difondre els coneixements científics sobre la matèria.
Amb aquest diploma d'expert podeu adquirir eines que us permetin comunicar, fer divulgació científica i aplicar estratègies educatives i de canvi conductual relacionades amb l'alimentació, així com aprendre a difondre els coneixements científics sobre la matèria.
Temari
Per obtenir aquest diploma d'expert, els estudiants han de superar 12 crèdits ECTS.
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que lalumnat pot invertir per adquirir les competències associades a una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació.
El procés daprenentatge està basat en el model davaluació continuada (EC), és a dir, no es realitzaran proves finals presencials en cap de les assignatures.
Assignatures
Aquest diploma d'expert es cursa en un únic semestre acadèmic i consta de 2 assignatures obligatòries:
El nombre de crèdits ECTS és una estimació del temps que lalumnat pot invertir per adquirir les competències associades a una assignatura.
Cada crèdit ECTS equival aproximadament a 25 hores de dedicació.
El procés daprenentatge està basat en el model davaluació continuada (EC), és a dir, no es realitzaran proves finals presencials en cap de les assignatures.
Assignatures
Aquest diploma d'expert es cursa en un únic semestre acadèmic i consta de 2 assignatures obligatòries:
- Estratègies educatives i de canvi conductual - 6 Crèdits ECTS
- Bases deducació nutricional i estratègies de canvi de comportament per prevenir malalties cròniques
- Planificació de projectes d'educació alimentària i anàlisi de necessitats per establir objectius i estratègies educatives efectives
- Implementació de projectes per a l'elaboració de materials d'educació nutricional
- Divulgació i comunicació de l'evidència científica
- Comunicació digital a xarxes socials
- Publicitat i etiquetatge com a eines de comunicació
- Comunicació de riscos i en contextos de crisi
Destinataris
Perfils:
Professionals de la nutrició, la salut, la restauració o la indústria alimentària
Sortides professionals:
Aquest diploma d'expert implica una millora de la carrera professional en diferents àmbits, com ara els següents:
Professionals de la nutrició, la salut, la restauració o la indústria alimentària
Sortides professionals:
Aquest diploma d'expert implica una millora de la carrera professional en diferents àmbits, com ara els següents:
- Tècnic en fundacions vinculades a l'àmbit de la nutrició, alimentació i consum.
- Tècnic en institucions acadèmiques o de recerca, per contribuir a la investigació sobre alimentació saludable, sostenibilitat i nutrició.
- Tècnic en organitzacions governamentals o no governamentals en projectes de promoció dhàbits alimentaris saludables.
- Suport docent dins les universitats o altres institucions educatives.
- Assessor en mitjans de comunicació i divulgació als àmbits de l'alimentació, la salut, la sostenibilitat i el medi ambient.
Requisits
Requisits d'accés
Haver superat algun dels estudis de l'àrea de Ciències de la Salut que es detallen tot seguit.
Grau, llicenciatura o diplomatura de:
Tenir 2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits següents:
Haver superat algun dels estudis de l'àrea de Ciències de la Salut que es detallen tot seguit.
Grau, llicenciatura o diplomatura de:
- Nutrició Humana i Dietètica
- Infermeria
- Biologia
- Biologia Sanitària
- Bioquímica
- Ciència i Tecnologia dels Aliments
- Ciències de l'activitat física i de l'esport
- Farmàcia
- Medicina
- Veterinària
- Enginyeria Agrònoma
- Biotecnologia
- Enginyeria Biomèdica
- Gastronomia i Arts Culinàries
- Biomedicina
- Fisioteràpia
- Genètica
Tenir 2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits següents:
- Nutrició humana i dietètica
- Infermeria
- Medicina
- Farmàcia
- Fisioteràpia
- Psicologia
- Biologia
- Ciència i tecnologia dels aliments
- Bioquímica
- Un altre camp vinculat a l'àrea de Ciències de la Salut
- No es requereixen coneixements previs
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Modalitat: Online.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol, Català.
Durada
Inici: 10 de març 2025.
Objectius
Alguns objectius
- Valorar teories i models de comportament per planificar intervencions d'educació nutricional efectives
- Conèixer i analitzar projectes o intervencions reeixits en educació nutricional a diferents poblacions i països
- Identificar factors determinants de la conducta alimentària en diferents grups de població
- Identificar actors clau que poden facilitar el canvi en els comportaments alimentaris i de salut
- Integrar l'ús de la tecnologia i eines digitals per millorar l'eficàcia de les estratègies de nutrició comunitària.
- Liderar projectes o intervencions en alimentació i nutrició i dominar totes les fases de la planificació, la programació i l'avaluació
- Analitzar, interpretar i avaluar la investigació segons els principis de la medicina basada en l'evidència per orientar la presa de decisions al camp de l'alimentació
- Transmetre coneixement expert sobre alimentació i salut de manera efectiva a públics especialitzats i no especialitzats
- Desenvolupar accions i plans d"intervenció per millorar l"alimentació d"una persona o grup de població considerant els determinants socials de la salut i avaluant críticament els possibles processos i resultats
- Planificar, executar i gestionar projectes complexos en l'àmbit de l'alimentació i la salut utilitzant la metodologia adequada, gestionant els recursos i la temporització, controlant riscos i avaluant resultats i impactes
Titulació obtinguda
Els estudiants que finalitzin els estudis de formació permanent obtindran, en funció del programa cursat, el títol de màster de formació permanent, el diploma d'especialització o el diploma d'expert.
Els estudiants que superin altres cursos de formació continuada rebran el certificat corresponent.
Diploma d'Expert de Comunicació i Estratègies Alimentàries
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156
08018
Barcelona
UOC, sede Lleida
C/ Canyeret, 12, 2a planta
25007
Lleida
UOC, sede Madrid
Plaza de las Cortes, 4
28010
Madrid
UOC, sede Palma
C/ d'Ausiàs March, 11
07003
Palma
(Illes Balears)
UOC, sede Reus
Plaça del Baluard, 3
43201
Reus
(Tarragona)
UOC, sede Salt
C/ Sant Antoni, 1, 1a. planta
17190
Salt
(Girona)
+ vegeu més seus