Curs de Cuina i restauració
1040 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Curs de Cuina i restauració
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line | Semi-presencial
Madrid
325 hores
Consulteu el preu
Descripció
T'apassiona la gastronomia? T'agradaria ser cuiner professional?
El nostre Curs de Cuina i Restauració et permetrà ser cuiner professional amb l'avantatge que seràs tu qui marqui els ritmes. Aprendràs des de les tècniques bàsiques a l'alta cuina des de casa, sempre amb el nostre equip d'experts a la teva disposició. No es pot aprendre a cuinar sense cuinar, per això, a més de la formació teòrica amb les seves corresponents pràctiques, el curs es complementa amb vídeos i classes en directe.
El curs finalitza amb un període de pràctiques professionals en restaurants / hotels punters en el sector amb els que tenim acords establerts. Un altre ingredient que condimenta nostres cursos són els diferents tallers pràctics que organitzem, sempre optatius per a l'alumne, juntament amb la informació més actual del Fet Gastronòmic.
El nostre Curs de Cuina i Restauració et permetrà ser cuiner professional amb l'avantatge que seràs tu qui marqui els ritmes. Aprendràs des de les tècniques bàsiques a l'alta cuina des de casa, sempre amb el nostre equip d'experts a la teva disposició. No es pot aprendre a cuinar sense cuinar, per això, a més de la formació teòrica amb les seves corresponents pràctiques, el curs es complementa amb vídeos i classes en directe.
El curs finalitza amb un període de pràctiques professionals en restaurants / hotels punters en el sector amb els que tenim acords establerts. Un altre ingredient que condimenta nostres cursos són els diferents tallers pràctics que organitzem, sempre optatius per a l'alumne, juntament amb la informació més actual del Fet Gastronòmic.
Temari
- Introducció.
- Matèries primeres per a cuina.
- Mètodes de conservació.
- Elaboracions essencials.
- Elaboració de tapes.
- Receptari base
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Tallers presencials: Grups reduïts.
Videoclases 24h: Accés a totes les classes en vídeo.
Titulació obtinguda
A la finalització del curs, els alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa, obtindran els corresponents Diplomes acreditats per l'Escola d'Hostaleria de MasterD i per la Càtedra UPM / MasterD
Pràctiques
Pràctiques professionals: En importants empreses del sector.
Perspectives laborals
Xef o Cap de Cuina
Segon Xef o cap de cuina (normalment, cap de salser)
Cap de Partida
cuiner
Ajudant de cuina
aprenent
Punxa
Marmitó
Encarregat d'economat
Personal d'office
Promocions
Escola MasterChef : Accés gratuït durant sis mesos.
Carnet Manipulador Aliments: Gratuït curs manipulador aliments.
Carnet Manipulador Aliments: Gratuït curs manipulador aliments.
Avantatges del curs
Escola MasterChef: Accés gratuït durant sis mesos.
Carnet Manipulador Aliments: Gratuït curs manipulador aliments.
Curs de Cuina i restauració
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Campus i seus: Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
C/ Alonso Cano, 44-46
28003
Madrid