Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria
1095 Persones estan visitant aquest curs
Preu 1.290 €
Sol·licita informació
Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
Presencial | Semi-presencial
Barcelona
6 mesos
Preu 1.290 €
Descripció
Amb aquesta formació teoricopràctica que s'ajusta al programa formatiu del certificat professional MF0256 podràs exercitar totes les competències per treballar en l'àmbit de la restauració. Disposem d'una borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes.
Temari
Elaboració culinària bàsica
Mòdul 1. Elaboració culinària bàsica
- Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
- Aplicació de les normes i condicions de seguretat a les zones de producció i servei d'aliments i begudes.
- Compliment de les normes d'higiene alimentària i manipulació d'aliments.
- Neteja d'instal·lacions i equips propis de les zones de producció i servei d'aliments i begudes.
- Realització d'elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l'elaboració culinària.
- Elaboració de plats combinats i aperitius senzills.
- Realització d'elaboracions elementals de cuina.
- Participació en la millora de la qualitat.
- Elaboració de plats combinats i aperitius.
- Elaboració de plats combinats i aperitius senzills.
- Participació en la millora de la qualitat.
Elaboració i presentació de postres de cuina
- Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració.
- Elaboració de postres a base de fruites i de lactis i ous.
- Elaboració de pals fregits o de paella i semifreds.
- Els pastissos.
- Presentació de postres emplatats a partir d'elaboracions de pastisseria i rebosteria.
- Participació en la millora de la qualitat en productes de gelateria.
Competències per a les quals et prepara el curs
Treball en equip, gestió de temps.
Destinataris
Aquesta formació està especialment dissenyada per a totes aquelles persones que desitgin obtenir coneixements per treballar en el sector culinari.
Requisits
Per a la realització d'aquest curs no és necessari el comptar amb preparació prèvia en matèria de Cuina, pastisseria i rebosteria, atès que l'organització del temari ha estat elaborada per professionals, considerant que l'alumne no disposa de coneixement previ en la mateixa.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Tutories presencials diàries.
Exàmens setmanals personalitzats.
Objectius
La integració dels elements operacionals i tècnics de la pastisseria i la rebosteria amb els coneixements teòrics serviran de suport al desenvolupament posterior d'aquesta activitat professional (disseny i elaboració de menús i ofertes gastronòmiques de pastisseria, utilització de la matèria primera i de les eines de pastisseria, etc.). Així doncs, la formació teòrica es complementarà amb l'ensenyament d'habilitats professionals mitjançant l'aprenentatge en pràctiques en un context real.
Titulació obtinguda
Certificat del propi centre.
Pràctiques
En finalitzar el teu programa formatiu teòric tindràs opció a realitzar pràctiques professionals en els nostres restaurants, on podràs consolidar els coneixements de la part teòrica.
Perspectives laborals
Hotels.
Empreses de restauració.
Pastisseries.
Botigues del pa.
Fleques.
Botigues especialitzades en menjars preparats.
Empreses d'emmagatzematge, envasat i distribució de productes alimentaris.
Restaurants.
Borsa de treball
Publiquem i informem personalment als nostres alumnes de les ofertes d'ocupació que ens envien els nostres restaurants i de les ofertes publicitades en mitjans telemàtics, premsa, internet ...
Lloc on s'imparteix el curs
Valles Occidental i Barcelona Capital
Horari
Grup de demà o grup de tarda.
Curs de Cuina, Pastisseria i Rebosteria
Barcelona Formación
Campus i seus: Barcelona Formación
Barcelona Formacion
Ronda Universitat, 33, Pral 2
08007
Barcelona