Grau Mitjà de Tècnic en Serveis de Restauració
1053 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.870 €
Sol·licita informació
Grau Mitjà de Tècnic en Serveis de Restauració
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
3 anys
Preu 6.870 €
Descripció
Per a aquells que creuen que les experiències són importants i busquen fer sentir als clients especials, presentem el tècnic en serveis de restauració. Una de les professions amb més ofertes de feina actualment.
Aprendràs a fer operacions en bar, cafeteria i restaurant, la recepció i acollida de clients, preparació d'aliments i begudes i, gestió de grups i reserves. Una formació que es complementa amb els estudis i el reconeixement del primer nivell del diploma de sommelier. Per adquirir un perfil més complet, es suplementa la formació amb anglès, francès i informàtica.
Aprendràs a fer operacions en bar, cafeteria i restaurant, la recepció i acollida de clients, preparació d'aliments i begudes i, gestió de grups i reserves. Una formació que es complementa amb els estudis i el reconeixement del primer nivell del diploma de sommelier. Per adquirir un perfil més complet, es suplementa la formació amb anglès, francès i informàtica.
Temari
Primer curs:
• Operacions bàsiques i servei bar-cafeteria.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Prevenció de riscos laborals.
• Tècniques culinàries I.
• Introducció a la informàtica.
• Anglès I.
• Francès I.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Operacions bàsiques i servei en restaurant I.
• Vi i el seu servei.
• Dietètica i nutrició.
• Cocteleria I.
• Destil·lats i licors.
• Empreses en restauració.
• Tècniques de comunicació i protocol.
• Cuina regional i internacional.
• Anglès II.
• Francès II.
• Informàtica per a l'hostaleria I.
• FOL (Formació i orientació laboral).
Tercer curs:
• Operacions bàsiques i servei en restaurant II.
• Servei en alta gastronomia.
• Sommeliers.
• Cocteleria II.
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Història de la gastronomia.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Informàtica per a l'hostaleria II.
• Anglès III.
• Francès III.
• Treball de síntesi.
• FCT (Formació en centres de treball).
• Operacions bàsiques i servei bar-cafeteria.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Prevenció de riscos laborals.
• Tècniques culinàries I.
• Introducció a la informàtica.
• Anglès I.
• Francès I.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Operacions bàsiques i servei en restaurant I.
• Vi i el seu servei.
• Dietètica i nutrició.
• Cocteleria I.
• Destil·lats i licors.
• Empreses en restauració.
• Tècniques de comunicació i protocol.
• Cuina regional i internacional.
• Anglès II.
• Francès II.
• Informàtica per a l'hostaleria I.
• FOL (Formació i orientació laboral).
Tercer curs:
• Operacions bàsiques i servei en restaurant II.
• Servei en alta gastronomia.
• Sommeliers.
• Cocteleria II.
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Història de la gastronomia.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Informàtica per a l'hostaleria II.
• Anglès III.
• Francès III.
• Treball de síntesi.
• FCT (Formació en centres de treball).
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Conscients de la importància que té sobre el futur professional de l'alumnat, el 50% de l'horari d'ensenyament es dedica a pràctiques. Per això s'ofereix un ambient favorable per a la formació com són les cuines i els restaurants d'aplicació oberts al públic. En l'últim curs es realitza una estada a empreses del sector. Aquesta formació es complementa amb seminaris i tallers, degustacions, sortides així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat. La metodologia per qualificar és una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant, proves escrites, treballs, etc. Amb la possibilitat de reavaluació.
Durada
Període acadèmic: De setembre a juliol.
Titulació obtinguda
Tècnic serveis restauració: Títol oficial expedida pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Diploma superior de sala: Títol propi de l'escola. Diploma de sommelier (nivell 1): Títol propi de ESHOB i amb extensió universitària per la Universitat Abat Oliba CEU. Compta amb el reconeixement de l'ACS i la UAES (Unió d'Associacions Espanyoles de Sommeliers). Per a l'obtenció del diploma, cal cursar un segon any en aquesta especialitat.
Perspectives laborals
Maître / Cap de sala. Cap de rang. Cambrer. Barman. Ajudant de sommelier. Tècnic d'economat.
Horari
De dilluns a divendres. Els dos primers anys es realitzen en el torn de matí i el tercer any en el torn de tarda.
Grau Mitjà de Tècnic en Serveis de Restauració
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona