Grau Mitjà de Tècnic en Forn, Pastisseria i Confiteria + Tècnic en Cuina i Gastronomia (doble titulació)
1117 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Grau Mitjà de Tècnic en Forn, Pastisseria i Confiteria + Tècnic en Cuina i Gastronomia (doble titulació)
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
3 anys
Consulteu el preu
Descripció
Per aquells la passió és la rebosteria, però senten una mica també per la cuina oferim aquesta doble titulació. Es tracta d'un programa únic a Barcelona que permet formar-se en les dues àrees sent l'especialització en pastisseria i complementant-se en cuina i gastronomia. Així mateix millora les possibilitats d'inserció laboral adquirint un perfil complet i polivalent.
Aprendràs a realitzar elaboracions de pastisseria, postres de restauració, pans en obrador, així com la manipulació d'aliments i l'ús de múltiples tècniques culinàries. Tot això amb un complement molt important en aquests temps: anglès i informàtica.
Aprendràs a realitzar elaboracions de pastisseria, postres de restauració, pans en obrador, així com la manipulació d'aliments i l'ús de múltiples tècniques culinàries. Tot això amb un complement molt important en aquests temps: anglès i informàtica.
Temari
Primer curs:
• Elaboracions de forn i brioxeria I.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria I.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Matèries primeres i processos I.
• Prevenció de riscos laborals.
• Anglès I.
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Tècniques culinàries.
• Introducció a la informàtica.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Elaboracions de forn i brioxeria II.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria II.
• Matèries primeres i processos II.
• Tècniques culinàries II.
• Processos de producció i servei en cuina.
• Elaboracions de confiteria i altres especialitats I.
• Postres en restauració I.
• FOL (Formació i orientació laboral).
• Cuina regional i internacional.
• Informàtica a la hostaleria I.
• Presentació i venda de productes.
• Anglès II.
• Dietètica i nutrició.
• Empreses de restauració.
Tercer curs:
• Elaboracions de confiteria i altres especialitats II.
• Postres en restauració II.
• Productes d'obrador.
• Història de la gastronomia.
• FCT (Formació en centres de treball).
• Operacions i control de magatzem.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Anglès III.
• Informàtica poara l'hostaleria II.
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Cuina creativa i d'autor.
• Decoració i exposició de plats.
• Treball de síntesi.
• Elaboracions de forn i brioxeria I.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria I.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Matèries primeres i processos I.
• Prevenció de riscos laborals.
• Anglès I.
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Tècniques culinàries.
• Introducció a la informàtica.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Elaboracions de forn i brioxeria II.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria II.
• Matèries primeres i processos II.
• Tècniques culinàries II.
• Processos de producció i servei en cuina.
• Elaboracions de confiteria i altres especialitats I.
• Postres en restauració I.
• FOL (Formació i orientació laboral).
• Cuina regional i internacional.
• Informàtica a la hostaleria I.
• Presentació i venda de productes.
• Anglès II.
• Dietètica i nutrició.
• Empreses de restauració.
Tercer curs:
• Elaboracions de confiteria i altres especialitats II.
• Postres en restauració II.
• Productes d'obrador.
• Història de la gastronomia.
• FCT (Formació en centres de treball).
• Operacions i control de magatzem.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Anglès III.
• Informàtica poara l'hostaleria II.
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Cuina creativa i d'autor.
• Decoració i exposició de plats.
• Treball de síntesi.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Conscients de la importància que té sobre el futur professional de l'alumnat, el 50% de l'horari d'ensenyament es dedica a pràctiques. Per això s'ofereix un ambient favorable per a la formació com són les cuines i els restaurants d'aplicació oberts al públic. En l'últim curs es realitza una estada a empreses del sector. Aquesta formació es complementa amb seminaris i tallers, degustacions, sortides així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat. La metodologia per qualificar és una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant, proves escrites, treballs, etc. Amb la possibilitat de reavaluació.
Durada
Període acadèmic: De setembre a juliol.
Titulació obtinguda
Tècnic en pastisseria, fleca i confiteria. Tècnic en cuina i gastronomia. Titulacions oficials expedides pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya segons resolució del 20 d'octubre del 2009 de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, que ens autoritza a impartir conjuntament aquests dos cicles formatius en tres anys.
Horari
De dilluns a divendres. El primer any les classes són en el torn de matins, i el segon i tercer any en el torn de tarda.
Grau Mitjà de Tècnic en Forn, Pastisseria i Confiteria + Tècnic en Cuina i Gastronomia (doble titulació)
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona