Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia
1068 Persones estan visitant aquest curs
Preu 6.870 €
Sol·licita informació
Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia
Sol·licita informació
Informació del curs
Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
3 anys
Preu 6.870 €
Descripció
Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de convencions, col·lectivitat, d'investigació, etcètera.
Aprendràs a identificar i elaborar productes gastronòmics, manipular correctament aliments i utillatge, crear menús, gastronomia regional i internacional, així com la seva història. Tot això amb un complement molt important en aquests temps: anglès, francès i informàtica.
Aprendràs a identificar i elaborar productes gastronòmics, manipular correctament aliments i utillatge, crear menús, gastronomia regional i internacional, així com la seva història. Tot això amb un complement molt important en aquests temps: anglès, francès i informàtica.
Temari
Primer curs:
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Tècniques culinàries.
• Anglès I.
• Operacions bàsiques i servei de bar-cafeteria.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Introducció a la informàtica.
• Prevenció de riscos laborals.
• Francès I.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Tècniques culinàries II.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria I.
• Dietètica i nutrició.
• FOL (Formació i Orientació Laboral).
• Processos de producció i servei en cuina.
• Empreses de restauració.
• Cuina regional i internacional.
• Informàtica per a l'hostaleria I.
• Postres en restauració I.
• Anglès II.
• Francès II.
Tercer curs:
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Història de la gastronomia.
• Decoració i exposició de plats.
• Informàtica per a l'hostaleria II.
• Cuina creativa i d'autor.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria II.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Postres en restauració II.
• Anglès III.
• Francès III.
• Treball de síntesi.
• FCT (Formació en centres de treball).
• Preelaboració i conservació dels aliments.
• Tècniques culinàries.
• Anglès I.
• Operacions bàsiques i servei de bar-cafeteria.
• Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments.
• Introducció a la informàtica.
• Prevenció de riscos laborals.
• Francès I.
• FCT (Formació en centres de treball).
Segon curs:
• Tècniques culinàries II.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria I.
• Dietètica i nutrició.
• FOL (Formació i Orientació Laboral).
• Processos de producció i servei en cuina.
• Empreses de restauració.
• Cuina regional i internacional.
• Informàtica per a l'hostaleria I.
• Postres en restauració I.
• Anglès II.
• Francès II.
Tercer curs:
• Oferta gastronòmica i el preu.
• Història de la gastronomia.
• Decoració i exposició de plats.
• Informàtica per a l'hostaleria II.
• Cuina creativa i d'autor.
• Processos bàsics de pastisseria i rebosteria II.
• Empresa i iniciativa emprenedora.
• Postres en restauració II.
• Anglès III.
• Francès III.
• Treball de síntesi.
• FCT (Formació en centres de treball).
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Conscients de la importància que té sobre el futur professional de l'alumnat, el 50% de l'horari d'ensenyament es dedica a pràctiques. Per això s'ofereix un ambient favorable per a la formació com són les cuines i els restaurants d'aplicació oberts al públic. En l'últim curs es realitza una estada a empreses del sector. Aquesta formació es complementa amb seminaris i tallers, degustacions, sortides així com un campus virtual, que proporciona a l'alumne un suport per a les classes presencials i on-line alhora que resulta una eina de comunicació directa amb el professorat. La metodologia per qualificar és una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant, proves escrites, treballs, etc. Amb la possibilitat de reavaluació.
Durada
Període acadèmic: De setembre a juliol.
Titulació obtinguda
Tècnic en cuina i gastronomia: Titulació oficial expedida paper Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Diploma superior de cuina: Titulació pròpia de l'escola.
Perspectives laborals
Xef / Cuiner. Cap de partida. Tècnic d'economat.
Horari
De dilluns a divendres en torn a escollir de matí o tarda.
Grau Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona