Amb aquesta titulació es capacita al tècnic especialista perquè pugui elaborar i programar dietes adaptades a les necessitats i objectius dels pacients. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic-dietètica. Supervisar la conservació,
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Aprèn a elaborar dietes adaptades a persones i / o col·lectius i controlar la qualitat de l'alimentació humana, analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals; programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d'alimentació de la població, sota la
entre 1.000 € i 2.500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Amb la realització d'aquest curs, dissenyat i impartit per Barcelona Formación, podràs obtenir el títol oficial com a Tècnic en Dietètica i Nutrició, Responsable d'alimentació en empreses de Catering, Educador Sanitari, Dietista, entre d'altres professions. El curs és de modalitat semipresencial,
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Semi-presencial