IES Joan Ramon Benaprès
c/ Camí de la Fita s/n
08870 Sitges,
Barcelona
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos, controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental. Formació complementària: Seminaris i
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Aquesta doble titulació ofereix un pla d'estudis complet per tal de conèixer el funcionament de la cuina i el servei d'un departament o establiment de restauració. Promou el desenvolupament professional des dels fogons i la sala fins a la supervisió i gestió d'equips així com organitzacions de
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial