ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Per a aquells que creuen que les experiències són importants i busquen fer sentir als clients especials, presentem el tècnic en serveis de restauració. Una de les professions amb més ofertes de feina actualment. Aprendràs a fer operacions en bar, cafeteria i restaurant, la recepció i acollida de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de
1.510 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , Semi-presencial
Eurofitness Edu
C/ Rosselló i Porcel, 7-11
08016 Barcelona
Després de més de 20 anys vinculat a la formació de professionals del món del fitness a través del CFGS d'Act. Fís, ara, Eurofitness Edu es proposa una altra repte formatiu apassionant: el CFGM de Conducció d'Activitats en el Medi Natural. Per aquesta "nova aventura" i amb l'afany de seguir oferint
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Guia en el Medi natural i de Temps Lliure aprendràs a planificar i realitzar rutes i itineraris a peu, amb bicicleta o a cavall, per senderes o zones de baixa o mitja muntanya. També seràs capaç de dinamitzar un grup de participants i sabràs relacionar-te amb
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Escola Vitae
C/ Sinai, 7 - 13
08035 Barcelona
Què ens distingeix? Opció de matins i tardes. Presencial, semipresencial i online. Classes de hípica amb desplaçament en autocar a la Hípica de Sant Cugat (Club Hípica Collserola). Amb recorregut de cross de 2Km. Activitats a l'Alberg Els Isards de la Cerdanya 2 sortides de 5 dies organitzades per
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Per aquells la passió és la rebosteria, però senten una mica també per la cuina oferim aquesta doble titulació. Es tracta d'un programa únic a Barcelona que permet formar-se en les dues àrees sent l'especialització en pastisseria i complementant-se en cuina i gastronomia. Així mateix millora les
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016 Barcelona
Indústries alimentàries Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Carnisser. Xarcuter. Operador de línia d'escorxador. Auxiliar d'inspecció veterinària. On treballaràs? En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016 Barcelona
De què treballaras? Cambrer "Barman" "Sommelier" Ajudant de cuina i economat On treballaràs? En restaurants, bars i cafeteries i empreses de menjars preparats, etc. Durada: Un curs acadèmic de 1400 hores, dels quals 410 són pràctiques obligatòries en empreses.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016 Barcelona
Indústries alimentàries Tècnic en Panificació i Rebosteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Forner. Pastisser. Reboster. Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria. On treballaràs? En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau,
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Objectiu: Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments. Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n
08395 Sant Pol de Mar,
Barcelona
El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional: Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster. Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de
entre 5.000 € i 10.000 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial