Indústries alimentàries Tècnic en Panificació i Rebosteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Forner. Pastisser. Reboster. Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria. On treballaràs? En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau,
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Aquests estudis postobligatoris capaciten per aplicar les tècniques d'estètica personal decorativa, assessorar les persones, presentar productes i estris del sector i gestionar un establiment de bellesa.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional: Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster. Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de
entre 5.000 € i 10.000 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
La LOE (Llei Orgànica d'Educació) ha redissenyat els CFGS de la branca Informàtica de manera que el primer curs és comú i convalidable als tres cicles existents DAM, ASIX i DAW (Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions en entorn Web). Per això, els alumnes que cursen el primer curs al nostre Centre
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Família professional Manteniment i serveis a la producció
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Solucionar necessitats informàtiques actuals del mercat (xarxes d'ordinadors locals, internet, seguretat informàtica, correu electrònic, xarxes sense fils per a dispositius "wireless", etc.). Instal·lar i mantenir els serveis sobre xarxes fixes i mòbils, els serveis d'Internet i els sistemes
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Veure cursos
X