El títol de grau en Enginyeria Agrària i Alimentària (GEAA) habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer tècnic agrícola en les seues diferents especialitats. Especialitats: Producció Agrària (PA) Hortofructicultura i Jardineria (HJ) Indústries Agràries i Alimentàries (IAA) Enginyeria Rural
Consultar preu
Grau
Presencial
OBJECTIUS FORMATIUS El graduat o graduada en Ciència i Tecnologia de Aliments desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les empreses alimentàries, principalment en els processos de fabricació, gestió de la producció, control de qualitat, anàlisi i inspecció i control ofi cial de aliments i
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El estudis de Biotecnologia de la Universitat de Lleida es van iniciar en el curs acadèmic 2005/06, juntament amb la resta d'universitats espanyoles que imparteixen aquests estudis. Des de la seua implantació, els estudis de Biotecnologia han seguit les directrius i recomanacions derivades de
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual.
Consultar preu
Grau
Presencial
El grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques ofereix un programa formatiu que permetrà proporcionar a la societat, a l'empresa alimentària i al sector de la restauració els perfils professionals necessaris per fer front als reptes i les oportunitats de futur del sector de la gastronomia i la
entre 5.000 € i 10.000 €
Grau
Presencial
Una formació de qualitat La formació que ofereix l'EPS en l'àmbit agroalimentari garanteix el millor aprenentatge, gràcies a la importància que es dóna a les pràctiques com a complement de les classes teòriques. Per això, la Universitat de Girona disposa de les infraestructures més adequades per a
Consultar preu
Grau
Presencial